Osminásobná fraktura, Northcutt skončil po těžkém KO v nemocnici

Osminásobná fraktura, Northcutt skončil po těžkém KO v nemocnici Sage Northcutt musel po děsivém KO na několikahodinovou operaci. | zdroj: Profimedia

Na ONE: Enter The Dragon dopadl export z UFC špatně.

Sage Northcutt vstupoval do turnaje i soutěže s velikým odhodláním. Po překvapivě ukončené kariéře v UFC byl ještě víc motivovaný ukázat světu, co se svým karate stylem dokáže. Jenže kickboxerský veterán a sedminásobný šampion Cosmo Alexandre byl proti a připravil mu hodně studenou sprchu.

Northcutt vstoupil do utkání velice aktivně a hned zapojil kopy. Alexandre ovšem dvakrát uhnul a pak přišel jeho devastující pravý hák, který nebohého Američana dokonale vypnul. Co hůř, ten musel být hospitalizován. Na svém instagramovém účtu sdílel fotku z nemocničního lůžka, kde sděluje svým fanouškům, že utrpěl osminásobnou (!) frakturu v oblasti očnice a podstoupil devítihodinovou operaci. Pro uklidnění všech napsal také klasickou hlášku z Terminátora "Já se vrátím!". Přejeme Sageovi rychlé uzdravení a co nejméně podobných patálií.

V hlavním zápase o titul v lehké váze se střetnul obhájce Shinya Aoki s vyzyvatelem Christianem Lee. Aoki na nic nečekal a hned od začátku se pokoušel o takedown. První pokus ještě Lee horkotěžko ubránil tím, že se chytil provazů, druhý takedown už byl ale nad jeho síly. Aoki se dostal do top mountu a zdálo se, že je po zápase. Lee se nicméně dokázal vyprostit a málem už byl zpátky na nohách, ale Aoki mu nedal prostor a vrátil ho zpátky pod kontrolu a pokusil se o armbar.

Lee se ale opět vyprostil a ubránil zbytek kola. Ve druhém kole se začínalo na nohách a toho Lee využil, Především svojí levačkou Aokiho zasypával čistými údery, dokud se obhájce po 51 sekundách ve druhém kole nezhroutil k zemi. Obrovské překvapení dokonáno a pás z lehké váhy má nového držitele.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články