Velká ztráta pro stockholmské UFC, Ilir Latifi odstoupil kvůli zranění

Velká ztráta pro stockholmské UFC, Ilir Latifi odstoupil kvůli zranění Ilir Latifi - Tyson Pedro | zdroj: Profimedia

Víkendové UFC ve Stockholmu přišlo o co-main event a druhou největší hvězdu.

Prokletí švédského bojovníka trvá a všichni, kdo si koupili lístky na evropskou show asi budou zklamaní. Masivní švédský zápasník albánského původu a místní oblíbenec Ilir Latifi byl nucený odvolat víkendový UFC turnaj ve Stockholmu, kde se měl utkat s Volkanem Oezdemirem, dalším evropským oblíbencem a top polotěžkou váhou. Důvodem zrušení je nespecifikované zranění zad. Jelikož je pozdě na to sehnat náhradu pro Oezdemira, počet zápasů se sníží na 12 a švýcarský bijec má smůlu. Do švédského Stockholmu odjel úplně zbytečně.

U Latifiho se nejedná o první odvolání z důvodu zranění. V lednu 2018 měl být jeho soupeřem Ovince Saint Preux, ale švédský borec oznámil zranění během tréninku a zápas musel být přesunut na konec února, kdy ale už zvítězil. Ten samý rok byl ohlášený fight na červenec, to mělo být proti Gloveru Texeirovi. Opět zrušeno pro zranění Ilira a zápas se nikdy neuskutečnil. Latifi se postavil až v prosinci Coreymu Andersonovi a prohrál naprosto jasně na body. 

Nynější utkání bylo označeno jako co-main fight, po zrušení výše zmíněného duelu se na tuto pozici posouvají Jimi Manuwa a Aleksander Rakic. Jako hlavní zápas je zapsaný domácí borec Alexander Gustafsson proti Anthony Smithovi. Ještě dnes vám přineseme preview nejdůležitějších zápasů turnaje. Zatím se podívejte na rozhovor s dojatým Latifim, který v Saint Preuxovi získal největší vítězství své kariéry.

Zdroje:  MMA Mania

Nejnovější články