Aldo po prohře s Volkanovskim: „Takhle špatně jsem nikdy nebojoval"

Aldo po prohře s Volkanovskim: „Takhle špatně jsem nikdy nebojoval" José Aldo - Alexander Volkanovski, UFC 237 | zdroj: Profimedia

Jose Aldo prohrál poprvé na body a nešetří kritikou.

Aldo vstoupil zpátky do boje po KO výhrách nad Jeremy Stephensem a Renatem Moicanem. Těmi napravil dvě prohry s Maxem Hollowayem. Vítězná forma mu ale nevydržela a opět prohrál, tentokrát s Alexandrem Volkanovskim. Bývalý král pérové váhy MMA se ani nezúčastnil pozápasové tiskové konference, ale v pondělí vydal prohlášení na sociálních sítích. 

Na Instagramu poděkoval všem, kdo mu fandili a poděkoval také svým trenérům, kteří ho dostali na UFC 237. Zkritizoval ale také svojí formu. “V životě jsem nikdy tak špatně nebojoval, na tohle není žádná omluva, protože znám svůj talent, vím co dokážu předvést a takhle to dělat nemohu. Nechci se vymlouvat na svého soupeře, on odvedl svojí práci, já jsem nespokojený sám se sebou a veškerou vinu beru na sebe.”

Aldo má v současnosti kontrakt ještě na jeden boj v UFC. Před UFC 237 byl Aldův plán zůčastnit se eventu v brazilském Sao Paulu 16. listopadu, ale po prohře v Riu de Janeiru může být vše jinak.


Zdroje:  MMA Fighting

Nejnovější články