Muradov podepsal OKTAGON MMA smlouvu na 4 zápasy

Muradov podepsal OKTAGON MMA smlouvu na 4 zápasy zdroj: Profimedia

Mluvilo se o nabídkách z Ruska, Asie i dalších různých organizací, ale jedna z největších hvězd české scény zůstává doma.

"Je to tam! Podepsali jsme smlouvu na čtyři zápasy a ten první se bude konat 8. června v Bratislavě. Moc se na vás těším, děkuju za podporu a OKTAGONu děkuju za možnost u nich zápasit," oznámil Muradov dnes odpoledne. Po Karlosovi Vémolovi tak další velká hvězda a obrovský oblíbenec tuzemských fanoušků pod křídly organizace Ondřeje Novotného. S pořádnou porcí nadsázky by se dalo říci, že už zbývá z české scény podepsat jenom Patrika Kincla. Ten jediný z české top scény stálé náleží XFN. Pak by se daly zrealizovat i oba zrušené zápasy s Vémolou a Muradovem.

Sám Novotný vzkázal: "Jsme velmi rádi, že řady OktagonFamily rozšířil právě Mach. To na čem jsme se dohodli a kam budeme směřovat nadchne nejen nás, ale všechny fanoušky MMA a sportu jako takového. Je to opět projekt, který je extrémně zajímavý pro obě strany a všichni se jen můžeme těšit, kam nás to až zavede."

Devětadvacetiletý Uzbek zápasící pod českou vlajkou se proslavil také tím, že se jako první MMA bojovník dostal k pozici ve věhlasném TNT týmu. Ten vlastní legendární boxer Floydem Mayweather. Muradov se upsal ke 4 zápasům. V Bratislavě na akci Oktagon 12 by se měl představit jako hlavní zápasník pre-eliminary karty. Poté co mu XFN 15. dubna nezaplatila slíbenou odměnu za zápas s Patrikem Kinclem, se zařadil mezi jména jako Tomáš Kvapil, Jaroslav Jartim, Alexander Cverna, Petr Ondruš, David Dvořák nebo Mochamed Machaev. Ta spojuje fakt, že XFN opustili.

Zdroje:  Sport.cz

Nejnovější články